Om os

Velkommen til Velondo

wider
Hvem vi er

😃 Grundlagt i 1990 og succes på markedet lige siden
📌 med base og rødder i Karlsruhe (Tyskland)

narrower
Vores kvalitet

🛒 stort lagerområde på over 2.500m²
🔎 mere end 100 mærker af høj kvalitet i vores sortiment

normal
Vores krav

📦 Fair priser, kompetent rådgivning, hurtig levering
🚚 Afsendes normalt inden for et par timer

Hvordan vi blev, hvad vi er

VELODROM blev grundlagt i 1990 af tre "unge vildmænd", alle tre passionerede tohjulere. Tohjulede køretøjer, fordi de elskede alle tohjulede køretøjer - cykler og motorcykler var deres liv, og jo slankere jo bedre. Vores første salgslokaler lå i centrum af Karlsruhe. Det hele begyndte i 1990 på 160 kvadratmeter salgsareal.

VELODROM etablerede sig hurtigt uden for bygrænserne som en kompetent og kompetent kontaktperson i spørgsmål om cykler og eksklusivt cykeltøj. Kunderne var ret sportslige, men der kom også almindelige cyklister i butikken, men de var ikke den vigtigste kundegruppe. Det blev hurtigt sagt, at vi kunne opfylde selv de mest usædvanlige ønsker. I "apoteket" - som stamkunderne snart kærligt kaldte VELODROM - var der simpelthen alt, hvad hjertet af en fuldblodscyklist kunne begære:
 • Moderigtigt smart cykeltøj
 • Eksklusive racercykler
 • Mountainbikes til adrenalinjunkier
 • Håndlavede sadelpinde i carbon
 • Ultra-stive aerohjulsæt i carbon
 • Fancy pedalsystemer med karbonhus og titaniumaksel
 • og meget mere

Specialisere eller udvide

Desværre er det ikke muligt at leve af sportsligt ambitiøse cyklister og opfyldelse af eksklusive kundeønsker alene. Det er svært selv i en by som Karlsruhe, hvor flere og flere mennesker skifter fra bil til cykel. Spørgsmålet var derfor: "Specialisere eller udvide". Vi besluttede at udvide for at tiltrække nye kunder, herunder almindelige cyklister. I 2004 flyttede vi derfor til Neureuter Straße i udkanten af byen. Med 650 kvadratmeter blev salgsarealet mere end fire gange så stort, og der var endelig nok parkeringspladser til kunderne foran bygningen.

Nu kan den rigtige cykel tilbydes til alle:
 • Bycykler og trekkingcykler til den daglige cyklist
 • BMX og dirt bikes til børn og teenagere
 • racercykler, mountainbikes og crosscykler til den mere sporty kundekreds og
 • E-bikes og pedelecs til cyklister, der foretrækker pedalhjælp, når de cykler.
Produktsortimentet afrundes med et stort udvalg af cykeltøj, cykeldele, cykeltilbehør samt outdoor- og livsstilsprodukter.

Vores Velondo online butik

Vi forsøger altid at følge med tiden og åbnede derfor vores Velondo online shop i 2013. Nøglen til vores succes? Fair priser, kompetent rådgivning og hurtig levering. Selv hvis alt ikke går efter planen, hvis kunden måske har bestilt noget forkert eller leder efter en usædvanlig løsning på sit problem, tager vi os af det, indtil de er tilfredse. Vi er vokset hurtigt, men én ting har ikke ændret sig - vores holdånd. "En for alle, alle for en" er vores motto. Hvis nogen er fraværende, hjælper alle til. Det svejser os sammen og gør os til et stærkt hold af en gruppe af forskellige karakterer.

Hvad vi også er stolte af

Vi smider ikke returnerede, brugte eller beskadigede artikler eller cykler væk, men reparerer og rengør dem og tilbyder dem til salg på platforme for brugte artikler, f.eks. vores egen platform Pricio.de. På denne måde modarbejder vi bevidst en bortkastmentalitet, som er særlig udbredt i onlinehandel. Desuden genbruger vi vores papkasser og bruger også kasser, som vi har modtaget fra vores leverandører, til forsendelse til vores kunder.

Vi glæder os meget til at se din shopping!

Sådan finder du os:

Email: [email protected]